0721 245605(promotionale-print)•0747 519595(proiectare)•office@klipsproiect.com

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a serviciului KLIPSPROIECT.COM

In tot cuprinsul acestui document, prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.klipsproiect.com, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor www.klipsproiect.com.

In momentul accesarii site-ului www.klipsproiect.com acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea site-ului.

Pentru toti utilizatorii site-ului KLIPSPROIECT.COM

Continutul existent pe www.klipsproiect.com care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii, software precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al www.klipsproiect.com, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.

Despre noi

Firma a fost infiintata in anul 2006 de o echipa de profesionisti tineri si inventivi. Ofera servicii complete, creative si profesionale de productie si post-productie audio si video: filme de prezentare, animatii si design 2D/3D, editare materiale video si audio, CD-uri si DVD-uri multimedia, web design, hosting si print digital. Deasemenea oferim servicii de publicitate integrate pornind de la idee si concept si terminand cu produsul finit, de cea mai inalta calitate.

Clientii nostri

logo ecomas bistrita

logo betak bistrita

logo teamsolar

Facebook

Social Media