0721 245605(promotionale-print)•0747 519595(proiectare)•office@klipsproiect.com

Servicii profesionale hosting

basic hosting plan               medium hosting plan               ultra hosting plan

 

Va recomandam serviciile noastre de hosting pentru ca:   Servicii profesionale hosting:
arrow Indeplinim cerintele de calitate pentru clientii nostri;
arrow Beneficiati de cea mai buna asistenta tehnica;
arrow Serviciile noastre se bazeaza numai pe servere dedicate brand name;
arrow Veti obtine un pachet complet de servicii hosting web, la cele mai reduse tarife;
arrow Oferta noastra este transparenta si fara costuri ascunse.
  arrow Protectie la atacuri DDOS - firewall hardware CISCO;
arrow Toate serviciile de hosting sunt cu trafic necontorizat;
arrow Suport tehnic cu timp mediu de interventie 30 min;
arrow Infrastructura si echipamente profesionale - producatori de top, Cisco si IBM;
arrow Uptime garantat intre 99,5% si 99,9%

 

Oferta noastra se diferentiaza de alte oferte prin faptul ca incercam sa oferim real, maximum de resurse hardware si acces internet. In acest sens evidentiem principalele caracteristici tehnice, ce definesc serviciile noastre de webhosting:

Trafic necontorizat (nelimitat) - in general se ofera trafic necontorizat, dar nu se specifica viteza reala de acces in internet. Practic, astfel de oferte devin inutile din cauza faptului ca la viteze mici nu veti reusi sa folositi decat cateva sute de MB trafic lunar si implicit gradul de folosinta al spatiului de stocare va deveni limitat. Indiferent de abonamentul ales, beneficiati de minim garantat 2 Mbps acces international si pana la 100 Mbps in Romania.

Hard disk-urile de tip SSD de inalta performanta - viteza de scriere/citire de 850Mbps si un timp de acces de 0,015 ms. Acest lucru ajuta, in primul rand, ca site-ul dumneavoastra sa aiba un timp foarte mic de incarcare, mai ales cand aveti un bogat continut in cadrul acestuia (de exemplu cu multe imagini). Timpul minim de incarcare va fi apreciat inclusiv de motoarele de cautare, ceea ce va ajuta site-ul dumneavoastra sa se pozitioneze inaintea altor site-uri in paginile de cautare. Preferam sa oferim clientilor nostri un sistem de stocare extrem de rapid, in locul unor hard disk-uri de capacitati mari, dar cu performante foarte slabe. Klipsmedia promoveaza respectul fata de clienti si nu va lansa oferte comerciale, de genul "spatiu nelimitat", concepute doar cu scopul de a va induce in eroare, nefiind sustenabile economic (e suficient sa comparati pretul unui singur hdd cu pretul serviciului achizitionat).

Contorizarea consumului de resurse nu este efectuata nici la trafic, nici la numar de afisari ca alti competitori, ci doar la numarul de vizitatori. Practic, pe un simplu pachet de 00 lei lunar, puteti gazdui site-uri cu pana la 30.000 de vizitatori/luna si cu peste 100.000 de afisari (un vizitator afiseaza cate pagini doreste atunci cand acceseaza un site).

Nu limitam resursele hardware sub nici o forma, chiar daca aveti intr-o zi mai multi vizitatori decat media obisnuita. Astfel, site-ul dumneavoastra va functiona la fel de bine. Daca site-ul dvs, in mod constant, depaseste un consum de resurse hardware specifice unui anumit tip de pachet, veti fi contactat de departamentul nostru comercial in vederea upgradarii acestuia.

Suportul tehnic este acordat numai de catre administratori de sistem cu o buna pregatire profesionala.

Despre noi

Firma a fost infiintata in anul 2006 de o echipa de profesionisti tineri si inventivi. Ofera servicii complete, creative si profesionale de productie si post-productie audio si video: filme de prezentare, animatii si design 2D/3D, editare materiale video si audio, CD-uri si DVD-uri multimedia, web design, hosting si print digital. Deasemenea oferim servicii de publicitate integrate pornind de la idee si concept si terminand cu produsul finit, de cea mai inalta calitate.

Clientii nostri

logo ecomas bistrita

logo betak bistrita

logo teamsolar

Facebook

Social Media