0721 245605(promotionale-print)•0747 519595(proiectare)•office@klipsproiect.com

Servicii complete de webdesign, SEO, SEM si campanii de promovare online

KlipsPROIECT SRL este o agentie de web design full-service, oferind un design modern si accesibil al website-urilor dezvoltare. Realizam site-uri web de prezentare pentru produse si/sau companii, site-uri pentru comert electronic, design logo, identitate vizuala si solutii complete de marketing online. Infiintata in 2006, firma este specializata in de web design si promovare online, avand un portofoliu bogat de clienti din Romania si strainatate.

Clientii ne aleg pentru ca am inteles perfect mediul de afaceri romanesc, in cei aproape 10 ani de activitate in domeniu am acumulat o experienta vasta, nu ne este frica sa fortam limitele si sa incurajam provocarile, ne place sa pastram procesul de web design la nivel personal pentru fiecare dintre clientii nostri, suntem inovatori si, nu in ultimul rand, oferim tuturor clientilor nostri hosting la cele mai inalte standarde de performanta, folosind tehnologii de ultima ora, fiind capabili sa atingem un SLA de 99,9%.

Nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a fi prezent in mediul de afaceri online si de a va stabili propria identitate online, captarea brand-ului unic si de a folosi puterea Internetului pentru a creste influenta dumneavoastra in fata competitorilor.

Si, in cele din urma, noi credem ca firma dumeavoastra merita cea mai buna sansa spre succes!

100% romanescDe ce sa alegi KlipsPROIECT?

Lucram cu dumneavoastra pentru a va asigura succesul pe termen lung

Suntem capabili sa realizam un design dinamic pentru afaceri mari si mici deopotriva

Site-urile realizate de firma noastra sunt in totalitate "mobile friendly"

Continutul tuturor site-urilor dezvoltate de firma noastra poate fi modificat oricand, 24/7, chiar de dumneavoastra

Nu construim doar un website, construim afacerea dumneavoastra

Despre noi

Firma a fost infiintata in anul 2006 de o echipa de profesionisti tineri si inventivi. Ofera servicii complete, creative si profesionale de productie si post-productie audio si video: filme de prezentare, animatii si design 2D/3D, editare materiale video si audio, CD-uri si DVD-uri multimedia, web design, hosting si print digital. Deasemenea oferim servicii de publicitate integrate pornind de la idee si concept si terminand cu produsul finit, de cea mai inalta calitate.

Clientii nostri

logo ecomas bistrita

logo betak bistrita

logo teamsolar

Facebook

Social Media