0721 245605(promotionale-print)•0747 519595(proiectare)•office@klipsproiect.com

Clientii nostri sunt partenerii nostri - prioritatea noastra!

Avem privilegiul de a lucra cu unele dintre cele mai cunoscute companii din Romania si din lume - si ne mandrim cu asta. Clientii nostri ne motiveaza sa fim mai buni si mai exigenti - este o provocare pentru noi sa-i ajutam sa-si rezolve problemele de afaceri, sa-i ajutam sa-si imbunatateasca vizibilitatea in mediul de afaceri, sa-si creeze si sa-si dezvolte portofoliul online si, in general, pentru a-i ajuta sa prospere intr-o lume in care micile detalii fac diferenta. Privim clientii nostri ca parteneri si lucram intotdeauna in colaborare cu ei pentru a obtine rezultatele dorite.

Lucram atat cu sarguinta cat si inteligent, pentru a fi siguri ca nevoile clientilor nostri sunt puse pe primul loc. Nu ne este frica sa fortam limitele si sa incurajam provocarile!

Noi suntem doar atat de buni pe cat reputatia clientilor nostri!

 

bursa europeana de investitii ario bistrita doctor pan bistrita somplast beclean

scenica langer personal consulting ecomas betak bistrita

team solar sangym fitness club focus tv bistrita tradingmetal beclean

radio 21 bucuresti europa fm sara imobil bistrita McKinney Recycling Solutions

Despre noi

Firma a fost infiintata in anul 2006 de o echipa de profesionisti tineri si inventivi. Ofera servicii complete, creative si profesionale de productie si post-productie audio si video: filme de prezentare, animatii si design 2D/3D, editare materiale video si audio, CD-uri si DVD-uri multimedia, web design, hosting si print digital. Deasemenea oferim servicii de publicitate integrate pornind de la idee si concept si terminand cu produsul finit, de cea mai inalta calitate.

Clientii nostri

logo ecomas bistrita

logo betak bistrita

logo teamsolar

Facebook

Social Media